Selecteer een pagina

Waarom  hondenvoer van Brox?

Waarom Brox

Lees alles over het graanvrije hondenvoer van Brox.

Omdat jouw hond alleen het allerbeste verdient hebben wij premium kwaliteit en 100% graanvrije hondenbrokken samengesteld afgestemd op de wensen van jouw hond. 

Wij stellen ons voer zo samen dat het rekening houdt met de wensen en voedingsbehoeften van jouw hond. Zo kan jouw hond kiezen voor zijn favoriete smaak maar ook of hij extra voedingsbehoeften heeft. Hierbij houden wij rekening met Activiteitsniveau, gewicht, leeftijd en geslacht. Voor honden tussen de 0 en 10 maanden oud hebben wij een speciale Puppy-variant. Is je Pup ouder dan 10 maanden geworden? Dan schakelen wij automatisch over op de brokken voor een volwassen hond.  

Het voer van Brox is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte en wensen van jouw hond. Honden zijn van nature rasechte carnivoren. Ons voer wordt gemaakt volgens een heerlijk graanvrij recept met altijd veel vlees & vis. Vlees & vis is gezond en zit vol met belangrijke eiwitten en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen. Naast vlees & vis maken wij gebruik van aardappelen in onze brokken. In aardappelen zitten veel koolhydraten, dit is de belangrijkste energiebron van een hond zodat die lekker kan bewegen en spelen.

Om te zorgen voor een gezonde huid en vacht hebben wij aan onze recepten diverse (vis) oliën toegevoegd. Al met al bieden onze brokken een complete en natuurlijke maaltijd aan jouw hond, zodat hij genoeg energie heeft om zichzelf te kunnen zijn.

De hoeveelheid voer die jmaandelijks in je box ontvangt wordt afgestemd op de door jouw ingevulde antwoorden over je hond. Hierdoor weten we precies wat jouw hond dagelijks nodig heeft. Omdat elke brok een anderconcentratie van voedingsstoffen heeft kan het zijn dat je, bij het overstappen van een ander merk hondenbrok naar de Brox hondenbrokken, opeens meer of minder brokken moet geven. Schrik hier niet van. Probeer minimaal een week de door ons aanbevolen hoeveelheid. Heb je toch het idee dat jullie hond meer of minder brokken nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Kijk goed naar jouw hond en zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. 

Stap je over van brok? Om te zorgen dat jullie hond kan wennen aan de nieuwe brokken raden wij aan om de eerste paar dagen het andere merk voer met het Brox voer te mengen. Verander langzaam de verhouding naar steeds iets meer van het Brox voer. Sommige (meestal de gevoeligere honden) kunnen enige tijd ongewone ontlasting hebben. Geen paniek! Dit trekt vanzelf bij. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Brox Dierbenodigdheden

Kvk: 78189543
Btw: NL861295924B01

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Contact

Whatsapp: 06-22183778

E-mail: info@brox.nl