Selecteer een pagina

Waarom graanvrij hondenvoer van Brox?

Waarom Brox

Lees alles over het graanvrije hondenvoer van Brox.

Omdat jouw vriend alleen het allerbeste verdient hebben wij een hoge kwaliteit en graanvrije hondenbrok samengesteld voor in onze boxen. 

Ons voer is zo samengesteld dat deze voor iedere hond geschikt is. Ongeacht ras, gewicht en leeftijd. Voor honden tussen de 0 en 10 maanden oud hebben wij een speciale Puppy-variantVoor honden ouder dan 10 maanden hebben wij een Adult-variant voer. Omdat de hoofdingrediënten van beide brokken gelijk zijn kan er zonder problemen worden overgestapt naar de Adult-variant zodra jullie pup de leeftijd van 10 maanden heeft bereikt.  

 

Het voer van Brox is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van jouw hond. Honden zijn van nature rasechte carnivoren. Ons voer wordt gemaakt volgens een heerlijk graanvrij recept met kip en aardappelen. Kip is mager en gezond vlees dat vol zit met belangrijke eiwitten om het immuunsysteem te ondersteunen. Er zit voldoende kip in onze brokken om tegemoet te komen aan de natuurlijke voedingsbehoefte van jouw hond. 

Sommige honden zijn gevoelig of allergisch voor granen en gluten. Daarnaast zijn granen voor honden moeilijk verteerbaarDit kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Door in ons voer granen zoals tarwe, gerst, rogge en haver te vervangen door aardappelen is een glutenovergevoeligheid uitgesloten. Door dit unieke recept is het voer licht verteerbaar en een uitstekende keuze voor iedere hond. Ook de meest kieskeurige! 

Om te zorgen voor een gezonde huid en vacht hebben wij aan ons recept diverse (vis) oliën toegevoegd. Al met al biedt onze brok een complete en natuurlijke maaltijd aan jouw hond, zodat hij genoeg energie heeft om zichzelf te kunnen zijn 

De hoeveelheid voer die jmaandelijks in de box krijgen wordt afgestemd op het gewicht en activiteitsniveau van jouw hond. Dit stemmen wij af op basis van een gemiddelde. Omdat elke brok een anderconcentratie van voedingsstoffen heeft kan het zijn dat je, bij het overstappen van een ander merk hondenbrok naar de Brox hondenbrokken, opeens meer of minder brokken moet geven. Schrik hier niet van. Probeer minimaal een week de door ons aanbevolen hoeveelheid. Heb je toch het idee dat jullie hond meer of minder brokken nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Kijk goed naar jouw hond en zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. Via jouw persoonlijke account is jullie lidmaatschap eenvoudig te veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een hoger of lager activiteitsniveau of gewicht. 

Stap je over van brok? Om te zorgen dat jullie hond kan wennen aan de nieuwe brokken raden wij aan om de eerste paar dagen het andere merk voer met het Brox voer te mengen. Verander langzaam de verhouding naar steeds iets meer van het Brox voer. Sommige (meestal de gevoeligere honden) kunnen enige tijd ongewone ontlasting hebben hebben. Geen paniek! Dit trekt vanzelf bij. Voor vragen kun je altijd contact met ons of met de dierenarts opnemen. 

Social Media

Volg ons via de socials

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE