Selecteer een pagina

Like & Win – Maak kans op 3 maanden gratis Brox

hond hitte

Actie!!

Ben jij dat gesleep met die zware zakken hondenvoer ook zo zat? En gun jij je hond ook het beste? Doe dan nu mee met de Brox win-actie en maak kans op 3 maanden gratis Brox standard, perfect samengesteld voor jouw hond!

Wat zit er in je box?

1: Hoge kwaliteit hondenvoer 

Ons voer wordt gemaakt volgens een heerlijk graanvrij recept met kip en aardappelen. Kip is mager en gezond vlees dat vol zit met belangrijke eiwitten om het immuunsysteem te ondersteunen. Door granen zoals tarwe, gerst, rogge en haver te vervangen door aardappelen is een glutenovergevoeligheid uitgesloten. Door dit unieke recept is het voer licht verteerbaar en een uitstekende keuze voor iedere hond. Ook de meest kieskeurige! 

2: Snacks

Onze snacks zijn volledig graanvrij en bevatten niet of nauwelijks toevoegingen. Om jouw hond enige variatie aan smaken te geven krijgt u maandelijks wisselende snacks. Onze snacks bestaan uit: zalm & vis, varken, rund, konijn, eend, lam, kip, paard, hert, gans en kalkoen. De snacks zijn uiteraard ook perfect om je hond mee te trainen!

3: Kluiven

Een heerlijk bot om op te kluiven, speciaal op de maat van jouw hond. Je hond af en toe laten kluiven zorgt voor een gezond gebit en voorkomt tandplak bij jouw vriend!

4: Speeltjes

Welke hond houdt er niet van? SPELEN! Naast al dat lekkers ontvang je ook elke maand een leuk speeltje in je box! Hiermee houdt je je hond lekker in beweging of kan die even iets voor zichzelf doen! Onze speeltjes zijn gemaakt van niet-toxische materialen en dus uitermate geschikt voor honden.

Om mee te doen met de win actie lees de actie pagina! 

Waar wacht je nog op?

Social Media

Volg ons via de socials

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE